Стандард

најбогати

КОМПАНИИ

Колку „тежат“ најбогатите семејства?

msp-admin
Најбогатите 25 семејства во светот вредат 1,4 трилиони (илјади милијарди) долари. Приматот најбогато семејство го уживаат Валтон од САД, коишто се сопственици на ланецот продавници...
ЕКОНОМИЈА

Милионери бараат зголемување на даноците за најбогатите поради короната

Stefanija Kuzmanovska
Група од 83 милионери повика на повисоки даноци за најбогатите, и „веднаш“ и „трајно“ за да помогнat во закрепнувањето од кризата предизвикана од пандемијата на...
КОМПАНИИ

Десетте најбогати семејства: Имаат повеќе пари од Германија, Велика Британија и Франција заедно

msp-admin
Десетте најбогати семејства имаат шокантен групен приход од неверојатни 3,4 трилиони американски долари, што е еднакво на целиот БДП на Германија, Велика Британија и Франција,...