Стандард

Семејства

КОМПАНИИ

Колку „тежат“ најбогатите семејства?

msp-admin
Најбогатите 25 семејства во светот вредат 1,4 трилиони (илјади милијарди) долари. Приматот најбогато семејство го уживаат Валтон од САД, коишто се сопственици на ланецот продавници...
КОМПАНИИ

Десетте најбогати семејства: Имаат повеќе пари од Германија, Велика Британија и Франција заедно

msp-admin
Десетте најбогати семејства имаат шокантен групен приход од неверојатни 3,4 трилиони американски долари, што е еднакво на целиот БДП на Германија, Велика Британија и Франција,...