СТАНДАРД life

„Те дуа

МК Сцена

„Te Dua, Жими Мене“ со награда за Најдобар игран филм на фестивалот „SoundScreen“

Radmila Tasevska
Филмот „Te Dua, Жими Мене“ на режисерот Маријан Гавриловски доби награда за најдобар игран филм на фестивалот SoundScreen во Равена, Италија. Премиерата на филмот се...
МК Сцена

„Те дуа, жими мене“ награден на филмски фестивал во Албанија

Urednik
Македонскиот независен филм, „Те дуа, жими мене“, на затворањето на „Tirana European Youth Film Festival 2023“, се закити со престижната награда од публика. Филмот беше...