СТАНДАРД life

Техонологија

ТЕХНОЛОГИЈА

LG патентирале флексибилен смартфон со познат дизајн

msp-admin
Повеќе производители се вртат кон смартфоните со екран на преклопување, а следната година очекуваме објавување на уште многу нови модели. Меѓу нив можеме да видиме...