СТАНДАРД life

Тенев

КРИПТОВАЛУТИ

Robinhood ќе овозможи повлекување и депозити на криптовалути

Влатко Зорба
Апликацијата за онлајн тргување со акции, Robinhood вели дека планира да дозволи повлекување и депозити на криптовалути, вклучувајќи Dogecoin. Со твит во средата, од апликацијата...