Стандард

Транша

КОМПАНИИ

ЕК пушти транша од 9 милијарди евра за земјите-членки погодени од пандемијата

Влатко Зорба
Европската комисија исплати девет милијарди евра во вторникот во петтата транша од финансиската помош на земјите-членки според инструментот дизајниран за зачувување на работните места за...