СТАНДАРД life

црн лебед

АНАЛИЗИЕКОНОМИЈА

Дали коронавирусот е „црн лебед“?

Stefanija Kuzmanovska
На берзите со „црниот лебед“ се означуваат непредвидливи настани со големи последици. Економистите во моментов расправаат за далекусежните последици за економијата поради коронавирусот, пишува „Дојче...