Стандард

Универзална сала – Скопје

ЕКОНОМИЈА

120 милиони денари за реконструкција на Универзална сала – Скопје во постојниот облик

Влатко Зорба
„Универзална ќе биде реконструирана во постојниот облик и габарит, задржувајќи го својот автентичен изглед со цел и понатаму да служи во колективната меморија како симбол...