Стандард

Реконструкција

ЕКОНОМИЈА

Распишан нов јавен повик за реконструкција на 35 локални улици во 21 општина со вредност од околку 7 милиони евра

Влатко Зорба
Министерството за транспорт и врски го објави вториот јавен повик за реконструкција на локални улици и патишта во рамки на проектот “Поврзување со локални патишта”....
ЕКОНОМИЈА

120 милиони денари за реконструкција на Универзална сала – Скопје во постојниот облик

Влатко Зорба
„Универзална ќе биде реконструирана во постојниот облик и габарит, задржувајќи го својот автентичен изглед со цел и понатаму да служи во колективната меморија како симбол...