СТАНДАРД life

Управен одбор

ЕКОНОМИЈА

Промена во органите на управување и надзор во Државна лотарија

Влатко Зорба
Согласно член 166-б, став 2 од Законот за хартии одвредност, АД за приредување игри на среќа, Државна лотарија на РСМ, како друштво чии хартии одвредност...