СТАНДАРД life

важно

Фитнес

Зошто е важно да се вежба во старост?

Radmila Tasevska
Одржувањето на редовна физичка активност е важно во текот на животот. Има многу предности од вежбањето во староста, а како што објаснува тренерката и кинезиолог...