СТАНДАРД life

Вејст солушн

ЕКОНОМИЈА

G&O Waste Solution: Не третираме отпад, рециклираме пластика и ја извезуваме надвор од државата

Влатко Зорба
По невистините и неточни наводи дадени во изјавата од градоначалникот на Гевгелија Сашо Поцков и официјалното соопштение од Општина Гевгелија, би сакале да ја информираме...