Стандард

Водостопанство

ЕКОНОМИЈА

За прв пат усвоена Програма за водостопанство, издвоени 916,000,000.00 денари

Влатко Зорба
Владата денеска ја донесе Програмата за водостопанство за 2021 година која се донесува за прв пат и за која во Буџетот за 2021 година се...