СТАНДАРД life

Vogue

Стил

(ФОТО)Модниот настан на Vogue во Лондон привлече армија познати личности

Urednik
Светското шоу на „Vogue“, кое се одржува во Лондон во рамките на Модната недела, ги собра познатите убавици кои за оваа прилика ги дизајнираа своите...