СТАНДАРД life

Загребска берза

ЕКОНОМИЈА

Берзата во Загреб го зголеми сопственичкиот удел во Македонската берза

Влатко Зорба
Финансискиот регулатор на С.Македонија одобри зголемување на уделот на Загребската берза од 5,3 на 15,19 проценти, со стекнување на 276 акции на Македонската берза. Загребската...