Стандард

Замена

КОМПАНИИ

Колку чини замена на батеријата на Tesla Model 3?

Влатко Зорба
Кога станува збор за замена на батеријата на електрични автомобили, ова претставува потенцијално огромна цена за сопствениците на вакви возила. Еден од најголемите стравови што...