Стандард

заразни

ЕКОНОМИЈА

ССК бара протоколи за прослави во угостителски објекти

Туристичко-угостителската комора (ТУК) при Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) денеска одржа состанок со Комисијата за заразни болести на која угостителите повторно ја искажаа...