Стандард

Здружение оштетени штедачи

ЕКОНОМИЈА

Здружение оштетени штедачи: Каква е таа контролна финансиска институција кога Еуростандард дала речиси 60 милиони евра се ненаплатливи или тешко наплатливи кредити?

Влатко Зорба
Гувернерката Бежоска добро знаела дека се краде во Еуростандард банка и свесно дозволила грабежот на депозитите да продолжи да се случува „Со години, Народната банка...