СТАНДАРД life
Балкан микс

Петар Грашо за Алба: „Хана менува пелени, јас имам концерти навечер“

Познато е дека Петар Грашо не е од оние познати личности кои со задоволство зборуваат за неговиот приватен живот, исто како неговата сопруга Хана Хуљиќ, со која се ожени во февруари 2022 година.

Во јули истата година, како круна на нивната љубов, се роди малото девојче Алба. Досега е познато дека по нејзиното раѓање десет часа возел од Охрид преку Скопје до Загреб, па до Сплит, до породилиште, дека таа била „хипнотички под влијание на песната „Parti vrime“ што ја пеел нејзиниот татко.

Гордиот татко зборуваше и за крштевката на Алба и призна дека е „благословен со улогата на родител“, а во „Књазалиште“ сега на јавноста и откри нови детали за своето девојче.

„Го носам на рамо она за пождригнување, но мајка и се грижи за менување на пелените и во текот на ноќта, бидејќи концертите почнуваат во 21 часот… Малата веќе беше насекаде, таа сака да патува“, му рекол Грашо на Роберт Књаз.

Поврзани вести

Фолк ѕвездата ја распродаде загребска Арена: „Не можам да кажам дека сум изненадена“

Radmila Tasevska

ОД ПОМИРУВАЊЕТО НЕМА НИШТО? Цар крие клучна работа од Александра, ова е вистината за нивната врска

Radmila Tasevska

„Фрајле“ ја обвинија поранешната менаџерка за злоупотреба: „Тоа низ што поминувавме го има само на филм“

Urednik