СТАНДАРД life

Петар Грашо

Балкан микс

Петар Грашо за Алба: „Хана менува пелени, јас имам концерти навечер“

Urednik
Познато е дека Петар Грашо не е од оние познати личности кои со задоволство зборуваат за неговиот приватен живот, исто како неговата сопруга Хана Хуљиќ,...