СТАНДАРД life

ЕКОНОМИЈА

ЕКОНОМИЈА

Бектеши-Петкова: Северна Македонија има интерес за учество во Белене

msp-admin
Интересот за учество на Северна Македонија во изградбата на нуклерната централа Белене во Бугарија е уште еден чекор за продлабочување на соработката во делот на...