СТАНДАРД life
Хороскоп

Овие три хороскопски знаци имаат најкраток фитил и не успеваат да избројат до 10

Секој хороскопски знак има и добри и лоши страни. Некои, на пример, имаат слаби нерви.

Тие не знаат да бројат до 10 пред да им се препуштат на емоциите, односно апсолутно не го филтрираат протокот на информации што доаѓаат од нив. Иако, кога ќе се смират, може да зажалат за својата избувливост.

Па, кои знаци од Зодијакот не можат и не знаат како да се контролираат?

Овен

Не се ни обидувајте да го убедите во ништо. Овенот е дефинитивно најнезадржливиот знак на Зодијакот, што не е изненадувачки: неговата владејачка планета е Марс, богот на војната.

Овенот многу често ги губи нервите, покажувајќи го својот импулсивен карактер, пишува Луфтика.

Во исто време, тешко му е да се смири, не знае да преговара и да ги признае грешките.

Лав

Гледајќи го, може погрешно да помислите дека е целосно неагресивен и нема да прави проблеми без причина.

Да, Лавот не се меша во туѓите кавги и во повеќето случаи не му е грижа што се случува околу него, се додека е на тронот и се чувствува како крал на џунглата.

Но, ако некој се обиде (макар и несвесно) да го разниша неговиот престол, битката е загарантирана.

Во такви случаи, Лавот е одмаздољубив и бескрајно палав. Не можете ни да замислите колкави се размерите на катастрофата ако само го преминете неговиот пат.

Стрелец

Кога Стрелците пукаат во цел, тие навистина не сакаат да промашуваат. Ако некој се обиде да го спречи, тој станува многу агресивен. Ако се обидете да му се попречите, тој ќе ја насочи целата своја негативна енергија кон вас. Срамно е, во најмала рака.

Стрелецот има многу високо мислење за себе и зборот „компромис“ не му е познат.

Стрелецот е огнен знак, што значи дека имаат силен темперамент, страсни се и не се особено тактични.

Поврзани вести

Дневен хороскоп: Кој мора да биде внимателен со финансиите, а кој во љубовта?

Urednik

Кожата им е многу важна: Овие три знаци најмногу се грижат за својата кожа

Urednik

Најголемите манипулатори во хороскопот! Ќе ве убедат да им верувате на нив, а не на вашите очи!

Urednik