СТАНДАРД life

Афроамериканци

КОМПАНИИ

Netflix објави извештај за еднаквоста и ги призна скандалозните услови за тоа како вработува

Влатко Зорба
Бројот на Афроамериканци во Netflix е двојно зголемен во последните три години, но компанијата признава дека има уште долг пат кога во прашање е вработувањето...