Стандард

ајФон 13 про

ТЕХНОЛОГИЈА

iPhone 13 Pro може да има варијанта со 1TB простор за складирање

Влатко Зорба
Само неколку месеци по објавувањето на серијата iPhone 12, почнаа да се појавуваат гласини за следната верзија на телефонот на Apple. Овој пат, новиот извештај...