СТАНДАРД life

Алпи

БИЗЛАЈФ

Земја која оданочува сè: од биткоин до крави од Алпите

Влатко Зорба
Данокот на богатство во Швајцарија е редок пример од реалниот свет за тоа како може да функционираат трошоците за имот, а ваквите идеи дури сега...