СТАНДАРД life

Крави

БИЗЛАЈФ

Земја која оданочува сè: од биткоин до крави од Алпите

Влатко Зорба
Данокот на богатство во Швајцарија е редок пример од реалниот свет за тоа како може да функционираат трошоците за имот, а ваквите идеи дури сега...
ТЕХНОЛОГИЈА

VR очила за крави за зголемување на производството на млеко

msp-admin
Руска фарма одлучи да го зголеми производството на млеко на малку неконвенционален начин со опремување на своите крави со очила за виртуелна реалност. Преку нив...