СТАНДАРД life

Балкански пејачи

Балкан микс

Колку треба да потрошите ако сакате познати балкански пејачи на вашата свадба? Една ги руши сите рекорди…

Urednik
Познатите пејачки се повеќе се свртуваат кон приватни ангажмани и настапи на свадби за да заработат екстра пари. Покрај концертите во арените и на разни...