СТАНДАРД life

банкарски сектор

ЕКОНОМИЈА

„Излегуваат шпекулации со зла намера да наштетат на банкарскиот сектор“

Влатко Зорба
Премиерот Зоран Заев во рамки на прес конференцијата посветена на ефектите од досегашните четири пакети економски мерки, посебно се осврна на стабилноста на банките кај...