СТАНДАРД life

Бановски

ПРЕТПРИЕМАЧ

Бановски: Инвестициите во нови технологии ги намалија трошоците на производство и ја зголемија безбедноста на работниците

Влатко Зорба
Во година кога компаниите се бореа за гол опстанок, „Макстил“ постигна едни од најдобрите резултати, а успеа да добие и А интегрирана еколошка дозвола. „Во...