Стандард

Белгија

КОМПАНИИ

Белгија има стратешка улога во производството на вакцини

Влатко Зорба
Белгија, мала земја со висока репутација во научни истражувања и фармација, има стратешка улога во глобалната борба против пандемијата Ковид-19. Фармацевтските гиганти се натпреваруваат во...