СТАНДАРД life

Бот

ТЕХНОЛОГИЈА

Телефонски броеви на Фејсбук корисници се продаваат за 20 долари?

Влатко Зорба
Корисниците од повеќе од 15 земји, кои го поврзале бројот со сметката пред август 2019 година, ќе се соочат со проблеми. База на податоци полна...