СТАНДАРД life

Будвар

КОМПАНИИ

Чешки Будвар не ја ни почувствува кризата

Влатко Зорба
Будвар, чешка пиварница која долго време беше во спор со американскиот гигант Анхојзер-Буш околу употребата на марката Бадвајзер, го зголеми производството на рекордни нивоа минатата...