СТАНДАРД life

Буџет

ЕКОНОМИЈА

Изгласан дополнителниот ребаланс на Буџетот за 2019 година

msp-admin
Пратениците денеска со 56 гласови „за“ го изгласаа дополнетиот ребаланс на Буџет за 2019 година, со кој според Владата, се врши алоцирање средства онаму каде...
ЕКОНОМИЈА

Помина и вториот ден од дебатата во Собранието за ребаланс на Буџетот

msp-admin
Со реплики и контрареплики помина и вториот ден од дебатата во Собранието за ребалансот на Буџетот. Пратениците од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ меѓусебно се обвинуваа околу...
ЕКОНОМИЈА

Втор ден расправа за ребалансот на Буџетот за 2019 година

Влатко Зорба
Пратениците денеска втор ден ќе расправаат по Дополнетиот предлог ребаланс на Буџетот за 2019 година со кој вкупните приходи се планирани на ниво од 210,5...