СТАНДАРД life

Човечки капитал

ЕКОНОМИЈА

Ќе се изработува Стратегија за унапредување на човечкиот капитал во соработка со Светска банка

Влатко Зорба
На денешната седница Владата ја усвои Информацијата за Проектот за човечки капитал и за изработка на Стратегија за унапредување на човечкиот капитал во Република Северна...