СТАНДАРД life

cosmote tv

ЕКОНОМИЈА

Cosmote TV го реализираше првиот 5G пренос во живо во Грција

Stefanija Kuzmanovska
Cosmote TV услугата на грчкиот телекомуникациски оператор OTE го испорача, како што вели, првиот телевизиски пренос во живо преку 5G мрежата во Грција, во текот...