СТАНДАРД life

Дарко Симуновски

ПРЕТПРИЕМАЧ

Симуновски, експерт за криптовалути: Физичките фиат валути ќе исчезнат за 15 години

Влатко Зорба
Сигурен сум дека физичките фиат валути ќе исчезнат за 15тина години, фиат валутите ќе бидат дигитализирани, а криптовалутите заедно со блокчејнот  ќе останат во иднината...