СТАНДАРД life

Довер

КОМПАНИИ

„Брегзит“ станува ноќна мора за товарните превозници

Влатко Зорба
Една недела по Брегзит, главниот пат кон Довер беше толку празен што официјалните лица успеаја да затворат половина од него во четвртокот за операција за...