Стандард

Дуров

КОМПАНИИ

Креаторот на Telegram: Apple се најопасни од сите

Влатко Зорба
Основачот на апликацијата Telegram, Павел Дипов смета дека Арple е во состојба сериозно да ја ограничи слободата на потрошувачите. „Apple и Google имаат многу поголем...