СТАНДАРД life

електрични

ЕКОНОМИЈА

Расте интересот на македонските граѓани за купување на електрични возила

Stefanija Kuzmanovska
Заинтересираност за купување на електрични возила секако дека има, и интересот е во постојан пораст, велат за „Локално“ од „Порше Македонија“, компанија која ги застапува...