СТАНДАРД life

Емотет

ТЕХНОЛОГИЈА

Изгаснат најопасниот малвер ботнет на светот

Влатко Зорба
Соработката на Европол и Европравда со полицијата на Холандија, Германија, САД, Велика Британија, Франција, Литванија, Канада и Украина резултираше во успешно исклучување на моментално најопасната...