СТАНДАРД life

ЕрБас

КОМПАНИИ

„Airbus“ покажа револуционерен дизајн за патнички авион

msp-admin
„Airbus“ откри повеќе детали за својот амбициозен план за создавање футуристички авион кој е побезбеден за патниците и поповолен за животната средина. Дизајнерите на компанијата...