26.8 C
Скопје
24 септември, 2023
СТАНДАРД life

Фајнанс Тинк

ЕКОНОМИЈА

Петрески: Економската дипломатија е клучна за домашните извозни компании да се прошират на други пазари

Влатко Зорба
„Фајненс тинк”: Намалувањето на царините за клучни инпути ќе влијае на зголемување на инвестициите до 25 проценти Од Институтот за економски истражувања и политики „Фајненс...
КОМПАНИИ

Finance Think: Субвенција од 14.500 денари за компаниите помогнала за сочувување на околу 60 илјади работни места

msp-admin
Субвенцијата во износ од 14.500 денари по вработен за компаниите помогнала за сочувување на околу 60 илјади работни места, од вкупното покривање од околу 130...