Таг : федерални резерви

ЕКОНОМИЈА

Банката на федерални резерви ги стави во карантин доларите од Азија

Stefanija Kuzmanovska
Банката на федерални резерви на САД воведе минимален карантин од седум до 10 дена за доларските банкноти кои потекнуваат од Азија, како превентивна мерка, пишува...