Стандард

Финансиска поддршка

АНАЛИЗИ ЕКОНОМИЈА

Анализа за искористеност на финансиската поддршка за месеците февруари и март 2021 година

Влатко Зорба
На денешната прес-конференција, директорката на Управата за јавни приходи ја информираше јавноста за искористеноста на мерката Финансиска поддршка за исплата на плати за месеците февруари...
КОМПАНИИ

Битолска млекара обезбеди финансиска поддршка за Министерство за здравство за сервис на апаратите за респираторна нега

msp-admin
Битолска млекара излезе пресрет и обезбеди финансиска помош за ургентните потреби на Министерството за здравство за сервис и репарација на апаратите за респираторна нега, коишто...