СТАНДАРД life

Гентерм

ЕКОНОМИЈА

Деспотовски: Сакаме инвеститорите да ги реализираат своите планови и тоа да го направат побрзо и подинамично (ВИДЕО)

Влатко Зорба
Директорот на ДТИРЗ, Јован Деспотовски, при денешната посета на фабриката Гентерм, која работи во ТИРЗ Алинци заедно со вицепремиерот Битиќи, изјави дека тие промовираат еден...