СТАНДАРД life

Греење

КОМПАНИИ

Домашно ладење – брзо растечка индустрија

Влатко Зорба
Среде зима, нашите мисли едвај се насочени кон ладење. Но, тоа е брзорастечка индустрија и побарувачката за опции за ладење во домот ќе расте, предвидува...