СТАНДАРД life

индустрии

КОМПАНИИ

На вистинско место во вистинско време: Индустрии на кои короната позитивно влијаеше

msp-admin
Неодамнешната студија на Invezz открива 11 индустрии кои биле најпозитивно погодени од Ковид-19. Во време на економска криза на некои индустрии бизнисот им процвета. На...