СТАНДАРД life

инспектори

ЕКОНОМИЈА

Пауновски: Министерството за финансии го одби барањето за вработување на 20 инспектори

Влатко Зорба
Немаме доволно инпектори меѓутоа максимално со она што се располага, инспекторите се искористени. Сите инспектори што се со звање советник или помлад инспектор ги користиме...