СТАНДАРД life

Истанбулски канал

КОМПАНИИ

Турција повторно најавува изградба на Истанбулски канал

Влатко Зорба
Турскиот министер за животна средина и урбан развој, Мурат Курум на својот профил на Твитер потврди дека Турција го одобрила планот за изградба на Истанбулскиот...
КОМПАНИИ

Приходите од Истанбулскиот канал ќе достигнат 1 милијарда долари годишно

msp-admin
Целта на проектот за изградба на Истанбулскиот канал е да се обезбеди безбедност на превозот, заштита на населението и животната средина. Ова го изјави турскиот...