СТАНДАРД life

избегнувате

Здравје

Која храна да ја избегнувате за време на настинка за што побрзо да закрепнете

Radmila Tasevska
За време на настинка, препорачливо е да избегнувате одредени намирници кои можат да ги влошат симптомите или негативно да влијаат на имунолошкиот систем. Еве неколку...